Υπηρεσίες

Επιτυχής παροχή
Υπηρεσίες αρχιτεκτονικής, σχεδιασμού και κατασκευής
για περισσότερα από 35 χρόνια

Σχεδιασμός

Ακολουθώντας το αρχικό όραμα και τη φιλοσοφία μας, η Tectus Design είναι πρωτοπόρος στο σχεδιασμό εξατομικευμένων εμπειριών, κομμένων και ραμμένων στα μέτρα του κάθε πελάτη. Κατανοώντας λεπτομερώς την προσωπικότητα του πελάτη μας και συνδυάζοντάς την με τις ανάγκες και τις επιθυμίες του, δεσμευόμαστε να δημιουργήσουμε μια ιδέα από το μηδέν, να την οπτικοποιήσουμε με αρχιτεκτονικά, τεχνικά και φωτορεαλιστικά σχέδια και να τη ζωντανέψουμε κατασκευάζοντας την από την αρχή μέχρι το τέλος.

Βασίζοντας πάντα τις ιδέες και τις προτάσεις μας στη γνώση μας για τη συνεχή εξέλιξη των παγκόσμιων τάσεων, τις νέες τεχνικές, τα υλικά, τα δομικά και διακοσμητικά στοιχεία, εξασφαλίζουμε την εργονομία και τη λειτουργικότητα κάθε σχεδίου. Έτσι δημιουργούμε μια μοναδικά χρηστική εμπειρία, ενώ δίνουμε έμφαση στη σημασία της αισθητικής του τελικού προϊόντος.

Διαχείριση έργου

Ο λεπτομερής σχεδιασμός του έργου και η εκτέλεση του σχεδίου, η στρατηγική κατανομή των πόρων και η μέγιστη βελτιστοποίησή τους, είναι μερικά από τα κύρια χαρακτηριστικά που μας διακρίνουν και που παρέχουν ισχυρά θεμέλια για την εγγύηση, σε κάθε μας δημιουργία, της υψηλής ποιότητας της κατασκευής, της συνέπειας στον χρόνο παράδοσης και της οικονομικής αποδοτικότητας. Βασικές αρχές του οράματος και της φιλοσοφίας μας που παρέμειναν αναλλοίωτες όλα αυτά τα χρόνια.

Ο συντονισμός και η επίβλεψη ενός έργου από την εξειδικευμένη ομάδα μας ξεκινά αμέσως μετά τη γέννηση της ιδέας και συνεχίζεται σε όλες τις φάσεις του σχεδιασμού, μέχρι την παράδοση του έργου στον πελάτη μας. Είμαστε συνεχώς παρόντες στη δράση, για να ανταποκριθούμε στις μοναδικές απαιτήσεις και προσδοκίες που μπορεί να προκύψουν, αλλά και για να εντοπίσουμε και να εξαλείψουμε εκ των προτέρων τυχόν κινδύνους. Με αυτόν τον τρόπο, εργαζόμαστε πάντα σύμφωνα με το δόγμα μας, για να χτίσουμε και να δημιουργήσουμε εξατομικευμένες εμπειρίες, καθώς και σταθερές και διαχρονικές σχέσεις με τους πελάτες μας.

Κατασκευή

Το αποκορύφωμα όλων των διαδικασιών μελέτης, συντονισμού και παρακολούθησης ενός έργου. Μια από τις σημαντικότερες, αν όχι η σημαντικότερη από τις υπηρεσίες μας. Η ομάδα εξειδικευμένων συνεργείων κατασκευής, όπως υδραυλικοί, ηλεκτρολόγοι, ναυπηγοί και πολλοί άλλοι, αναλαμβάνει κάθε φάση της κατασκευής μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια.

Διαχειριζόμενοι τους 3 πυλώνες ενός επιτυχημένου έργου: εγγυημένη ποιότητα, σταθερό κόστος και έγκαιρη ολοκλήρωση της κατασκευής, επιτυγχάνουμε με συνέπεια τον τελικό μας στόχο: την παράδοση του έργου στον πελάτη με το κλειδί στο χέρι (turn key solution), εστιάζοντας παράλληλα στην αποτελεσματική διαχείριση των διαφόρων παραγόντων, παραλλαγών και ελλείψεων κάθε μελέτης. Χωρίς ποτέ να ξεχνάμε, αλλά προωθώντας την ασφάλεια, την εμπιστοσύνη και την άριστη επικοινωνία για ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα.

Πώς μπορούμε να βοηθήσουμε;

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με την αρχιτεκτονική, τις κατασκευές και τα έργα που θα θέλατε να συζητήσετε.