Μετακινηθείτε για περισσότερα

Μια πολυδιάστατη
Κατοικίες, εμπορικές και ναυτικές
Αρχιτεκτονικό γραφείο

Σχεδιάζουμε το έργο σας

Ακολουθώντας το αρχικό όραμα και τη φιλοσοφία μας, η Tectus Design είναι πρωτοπόρος στο σχεδιασμό εξατομικευμένων εμπειριών, κομμένων και ραμμένων στα μέτρα του κάθε πελάτη. Κατανοώντας λεπτομερώς την προσωπικότητα του πελάτη μας και συνδυάζοντάς την με τις ανάγκες και τις επιθυμίες του, δεσμευόμαστε να δημιουργήσουμε μια ιδέα από το μηδέν, να την οπτικοποιήσουμε με αρχιτεκτονικά, τεχνικά και φωτορεαλιστικά σχέδια και να τη ζωντανέψουμε κατασκευάζοντας την από την αρχή μέχρι το τέλος.

Διαχειριζόμαστε το έργο σας

Οργανώνουμε και επιβλέπουμε την κατασκευή του έργου σας. Ο λεπτομερής σχεδιασμός του έργου και η εκτέλεση του σχεδίου, η στρατηγική κατανομή των πόρων και η μέγιστη βελτιστοποίησή τους, είναι μερικά από τα κύρια χαρακτηριστικά που μας διακρίνουν και που παρέχουν ισχυρά θεμέλια για την εγγύηση, σε κάθε μας δημιουργία, της υψηλής ποιότητας της κατασκευής, της συνέπειας στον χρόνο παράδοσης και της οικονομικής αποδοτικότητας. Βασικές αρχές του οράματος και της φιλοσοφίας μας που παρέμειναν αναλλοίωτες όλα αυτά τα χρόνια.

Χτίζουμε το έργο σας

Η ομάδα εξειδικευμένων συνεργείων κατασκευής, όπως υδραυλικοί, ηλεκτρολόγοι, ναυπηγοί και πολλοί άλλοι, αναλαμβάνει κάθε φάση της κατασκευής μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια.

Διαχειριζόμενοι τους 3 πυλώνες ενός επιτυχημένου έργου: εγγυημένη ποιότητα, σταθερό κόστος και έγκαιρη ολοκλήρωση της κατασκευής, επιτυγχάνουμε με συνέπεια τον τελικό μας στόχο: την παράδοση του έργου στον πελάτη με το κλειδί στο χέρι (turn key solution), εστιάζοντας παράλληλα στην αποτελεσματική διαχείριση των διαφόρων παραγόντων, παραλλαγών και ελλείψεων κάθε μελέτης. Χωρίς ποτέ να ξεχνάμε, αλλά προωθώντας την ασφάλεια, την εμπιστοσύνη και την άριστη επικοινωνία για ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα.

Πώς μπορούμε να βοηθήσουμε;

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με την αρχιτεκτονική, τις κατασκευές και τα έργα που θα θέλατε να συζητήσετε.