ΠΡΟΦΙΛ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Η εταιρεία TECTUS DESIGN αξιοποιώντας την μακρόχρονη εμπειρία της στο χώρο της αρχιτεκτονικής και διακόσμησης προσφέρει, από το 1989, αξιόπιστη κάλυψη των σύγχρονων αναγκών με την παροχή ενός ολοκληρωμένου συνόλου υπηρεσιών στην αγορά, που αφορούν τη διακόσμηση εσωτερικών/εξωτερικών χώρων και την αρχιτεκτονική κτιρίων.

Η συνεχής παρακολούθηση των διεθνών εξελίξεων, των νέων τεχνολογιών και υλικών (δομικά & διακοσμητικά) από την ομάδα μας που απαρτίζεται από εξειδικευμένους συνεργάτες, έχουν οδηγήσει στην αδιαμφισβήτητη επιτυχία και πλήρη κάλυψη των αναγκών κάθε πελάτη, με συνέπεια και υπευθυνότητα.

Οι προτάσεις μας έχουν εφαρμοστεί αποτελεσματικά σε εκατοντάδες εμπορικά καταστήματα, καφέ, μπαρ, γραφεία, κατοικίες, ξενοδοχεία και yacht.

Με υπεύθυνο τον κο Αντρέα Τομαρά είμαστε στη διάθεσή σας για να συζητήσουμε κάθε απορία και να υλοποιήσουμε κάθε ιδέα σας σε όποιο σημείο του κόσμου και αν χρειαστεί.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ


Η TECTUS DESIGN απαρτιζόμενη από μια ομάδα αρχιτεκτόνων, designers και διακοσμητών που συνεργάζονται με στόχο τον σχεδιασμό υψηλής ποιότητας έργων, εξασφαλίζουν πρωτοπορία και λειτουργικότητα βασιζόμενοι στην διαρκή ενημέρωση των διεθνών τάσεων του design.

Αποτέλεσμα των υπηρεσιών μας οι συνεχείς διακρίσεις των χώρων που επιλήφθηκε η εταιρεία μας και για τον πρωτοποριακό τους σχεδιασμό αλλά και για την ποιότητα της κατασκευής.

Αποτελούμε μία από τις πρώτες εταιρίες στις προτιμήσεις των ιδιοκτητών επαγγελματικών και ιδιωτικών χώρων, ανεξαρτήτου μεγέθους και χαρακτήρα, εξαιτίας των ολοκληρωμένων προτάσεων μας στη μελέτη, την επίβλεψη και την κατασκευή των χώρων τους.

Στόχος μας είναι να βοηθούμε τον πελάτη να ανακαλύψει τις πραγματικές του ανάγκες και να τις ικανοποιούμε με την βοήθεια του επιστημονικού προσωπικού μας και των οργανωμένων συνεργείων μας που επανδρώνονται με έμπειρους και εξειδικευμένους τεχνίτες.

Πάρα πολλοί επαγγελματικοί χώροι στην εικοσιπεντάχρονη πορεία μας έχουν ολοκληρωθεί και αποτελούν εγγύηση επιτυχίας και επιβεβαίωση της ποιότητας των υπηρεσιών που παρέχουμε. Παρουσίαση δειγμάτων της δουλειάς μας γίνεται κατά καιρούς από τον περιοδικό τύπο, αρχιτεκτονικού και διακοσμητικού περιεχομένου. Η γνώση και η πολυετής πείρα σε συνδυασμό με την δημιουργική φαντασία έχουν καθιερώσει την TECTUS DESIGN στον εμπορικό κόσμο ως μια από τις μεγαλύτερες, ολοκληρωμένες αρχιτεκτονικές-κατασκευαστικές-διακοσμητικές εταιρείες σε κάθε είδους επαγγελματικό χώρο (καταστήματα, καφέ, κλαμπ, ξενοδοχεία, γραφεία, κλπ).